Floeps Poppentheater

& contactclown 

 

(voorheen Ankies poppenkraam)


Peuters, kleuters en middenbouw

Interactieve voorstellingen, aangepast aan leeftijd voor kinderen van 2,5 tot +/- 9 jaar. Ook geschikt voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

De voorstellingen zijn geheel in eigen beheer ontwikkeld. Zowel verhaal als poppen en decor zijn van eigen hand.

Tijdens de voorstellingen worden de kijker(tje)s actief bij het verhaal betrokken.

Reserveren (vanaf een groep van 8 kinderen) of voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen via Contact

info voorstelling 2022

Peuters

Vanaf 2,5 tot +/- 5 jaar: Eendje helpen

Bij de interactieve voorstelling 'Eendje helpen' worden de kinderen actief betrokken in het spel. Ook heel geschikt voor kinderen met een verstandelijke beperking. De voorstelling duurt een half uur.

 

Kleuters en onderbouw

Vanaf 4 jaar: Op ontdekkingstocht met Snoes 

Deze voorstelling speel ik samen met mijn collega poppenspeler Marion. Samen nemen we je mee op ontdekkingstocht met Snoes, die iets anders wil worden dan een snoezelvarken. Er komen leuke en spannende uitdagingen op zijn pad. Of Snoes zal vinden waarnaar hij op zoek is, kun je zelf ontdekken tijdens deze voorstelling die ruim een half uur duurt. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor mensen met een beperking (hoog- tot middenniveau)


Mensen met een verstandelijke beperking :

Ik speel poppentheater voor kinderen en mensen met een verstandelijke beperking van verschillende niveau's. Omdat ik mijn poppenspel volledig aan pas op het verstandelijke niveau, is het spel voor iedereen te volgen.

Mensen met EMB :

Speciaal voor mensen met een ernstige meervoudige beperking heb ik een sensorisch belevings/poppentheater ontwikkeld. Een interactieve voorstelling dat op alle zintuigen inspeelt. Zien, horen, voelen, ruiken, proeven. Aangezien elke deelnemer individuele aandacht krijgt, is deze voorstelling geschikt voor een kleine groep van max 5 à 6 deelnemers. Bij een grotere groep is er de mogelijkheid om de groep op te splitsen om de voorstelling dan twee keer uit te voeren. 

Voor deze doelgroep bied ik ook Beleven in Muziek (BIM) aan.

Meer info? Klik dan hier


Mensen met dementie:

Met de poppen Kles en Bes wordt er op een vrolijke en ongedwongen manier contact gemaakt en ontstaan er (soms onverwachte) gesprekken waarin gezellig geklessebest wordt, herinneringen worden opgehaald en er vormen zich, als vanzelf, momenten vol humor en ontroering. Klik hier voor meer info


Contactclown Floeps

Floeps mag als contactclown bijzondere momenten beleven in de zorg. Floeps brengt cadeautjes in de vorm van kleine en grote contacten met mensen met dementie en/of een verstandelijke beperking

Meer info? Klik dan hier